Bjergby-Astrup fodbold godt fra land

Bjergby-Astrup nyoprykkede serie 3 hold kom i bogstaveligste forstand i modvind fra starten af sæsonen idet udekampen i Jetsmark blev spillet i noget der ligner storm og hjemmeholdet havde valgt medvind i første halvleg. Bjergby-Astrup kom under massivt pres i de første 10 minutter og hjemmeholdet scorede efter et hjørnespark hvor bolden ellers i første omgang blev clearet, men spillet ind i feltet igen hvor sweeperen nettede ved bagerste stolpe. Vores drenge fik dog efterhånden godt styr på spillet og det var ikke ufortjent at der blev udlignet til 1-1 efter et angreb startet af Jakob Thomsen og et bandespil mellem HP og Tobias Vestergaard med Tobias som afslutter og målscorer. I anden halvleg sad Bjergby-Astrup fuldstændigt på spillet, men kunne ikke lave sejrsmålet selvom der var gode chancer bl.a. til Lasse Urban.
I den anden kamp havde vi hjemmebane mod et svagt mandskab fra HI, men på en knoldet bane i Bjergby kunne spillerne ikke få opspillet til at glide og forfaldt for ofte til lange bolde. Det blev dog bedre som kampen skred frem og ikke mindst efter at Lars Olesen blev rykket frem i angrebet. Med tyve minutter igen af kampen driblede Lars igennem i venstre side og fandt en udækket Jacob Hansen der midt for mål ikke kunne undgå at score. Kort efter blev kampen afgjort da Jakob Thomsen spillede en flot bold i dybden til Mathias Lassen der var for hurtig for forsvaret og målmanden som endte med at fælde ham til et klokkeklart straffespark som Thomas Jørgensen sikkert omsatte i målet til 2-0.
Når disse linjer læses har holdet spillet sin tredje kamp på udebane mod Brønderslev og på lørdag kl. 16 venter en spændende kamp når Sindal kommer på besøg i Astrup. I hvert fald i forhold til Astrup er Sindal jo storebror og klubbernes førstehold har ikke mødt hinanden siden 1987 hvor Astrup på hjemmebane vandt 1-0.